Dorpsstraat 1a 5113 TC Ulicoten

+31 (0)88 28 28 600 info@sommen.nl
Home    /    Projecten

klimaat- en voercomputers
KVS3

Al decennialang ontwikkeld en levert SOMMEN klimaat- en voercomputers voor de agrarische sector. Wij onderscheiden ons door flexibiliteit, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Met onze KVS3 computer bewijzen we dat weer opnieuw door de nieuwste hard- en software technieken samen te brengen in één simpele oplossing.

 

Ventilatie

Ventilatie op basis van temperatuur, onderdruk, RV, Co2, warmtewisselaar of een combinatie daarvan, het kan allemaal! Onze systemen zijn zeer uitgebreid maar ook heel flexibel, zodoende kunnen we onze computers toch simpel houden voor de eind gebruiker.

 

Voer

De computer is ook uit te breiden met de functionaliteit van automatisch voeren van droogvoer. Stallen verdeeld over één weger of meerdere (mengende)wegers is geen probleem voor het SOMMEN systeem, ook hier onderscheiden we ons door flexibiliteit, veelzijdigheid en overzicht.

 

Totaal oplossing

SOMMEN denkt graag met u als eindgebruiker of installateur mee in stalontwerp en keuze van inlaat ventielen, ventilatoren, wegers  om samen tot het beste resultaat te komen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en een demonstratie

Downloads

Flyer KVS3
‘De SOMMEN KVS3 onderscheidt zich op vele vlakken met de concurrentie.’